Visa utskriftsvänlig meny istället!
Visa nästa veckas meny ->
Vecka 8
 Kött: Tjocka rev med gräddsås och äppelmos
 Fisk: Gratinerad torsk med champinjon-& vitvinsås
 Sallad: Sotad fläskfilé och balsamvinägrett
 Veg: Asiatisk riswok med stekt ägg
 Pasta: Krämig räksås med vitlök och persilja
 Kött: Stekt fläsk med löksås / raggmunk / bruna bönor
 Fisk: Ugnsbakad sej i skaldjurssås med broccoli
 Sallad: Räkor och ägg med vitlöksdressing
 Veg: Rotfruktslasagne och röd pesto
 Pasta: Krämig räksås med vitlök och persilja
 Kött: Kålpudding med skysås och lingon
 Fisk: Stekt strömming med skirat smör, potatismos och li
 Sallad: Varmrökt lax, rostade rödbetor, dijoncrème fraiche
 Veg: Rostad blomkål, svamp, morötter och hummus
 Pasta: Krämig räksås med vitlök och persilja
 Kött: Ärtsoppameny / Kalvgryta med champinjoner
 Fisk: Fiskgratäng med sparris och kokt potatis
 Sallad: Caesarsallad med kyckling
 Veg: Potatis- & rotsellerisoppa, pannkaka, sylt, grädde
 Pasta: Krämig räksås med vitlök och persilja
 Kött: Fläsknoisette, grönsaker och persiljesmör
 Fisk: Tomat- & purjolöksbakad torsk med pepparrotssås
 Sallad: Rökt kalkon, potatissallad med äpple och saltgurka
 Veg: Morotsbiffar, grönsaker och persiljesmör
 Pasta: Krämig räksås med vitlök och persilja