måndag, 5 oktober, 2020
  • kött

    Rotmos med fläskkorv och senapssås

  • Fisk

    Dagens fångst

  • Sallad

    Räkor med Rhode Island dressing

  • Vegetariskt

    Pasta med champinjonsås och rucolapesto

tisdag, 6 oktober, 2020
  • kött

    Stekt fläsk med löksås, bruna bönor eller raggmunk

  • Fisk

    Dagens fångst

  • Sallad

    Kvibille ädelost med päron, valnötter och fikonvinägrett

  • Vegetariskt

    Spenat- & fetaostpaj med ugnsbakade tomater

onsdag, 7 oktober, 2020
  • kött

    Viltfärsjärpar med svampsås och pressgurka

  • Fisk

    Dagens fångst

  • Sallad

    Rostade marinerade grönsaker, hummus och citrusvinägrett

  • Vegetariskt

    Rotfruktspytt med stekt ägg och inlagda rödbetor

torsdag, 8 oktober, 2020
  • kött

    Ärtsoppameny / Högrevsgryta med bacon, svamp och dijonsenap

  • Fisk

    Dagens fångst

  • Sallad

    Caesarsallad med kyckling

  • Vegetariskt

    Tomat- & linssoppa, pannkaka, sylt och grädde

fredag, 9 oktober, 2020
  • kött

    15-timmars karré, rostade rotfrukter och rödvinssky

  • Fisk

    Dagens fångst

  • Sallad

    Lufttorkad skinka, mozzarella, persika och citronette

  • Vegetariskt

    Bönbiffar med rostade rotfrukter och vitlöksyoghurt

Våra menyer innehåller alltid en kött, fisk, och en vegetariskt rätt samt sallad.

Dela på print